СУПНЕ ще изпрати в петък Випуск ‘ 2020

На 26.06.2020 г. от 10.00 часа, в двора на СУПНЕ „Фридрих Шилер“ – Русе, 68 ученици ще получат тържествено Дипломите си за средно образование, а 35 от тях  и Немските си езикови дипломи – ниво  В2/С1 съгласно общата европейска езикова рамка. В обръщението си към учениците директорката Искра Иванова и техните преподаватели по немски език – Ирина Няголова, Петя Великова и Нели Праматарова , ги поздравяват за положените усилия и постигнатите успехи.

Немската езикова диплома  – ниво 2 се признава и е валидна в цял свят. Тя осигурява предимство при кандидатстване за следване в немскоговорящите страни.

Двадесет ученици, представили се отлично в областни, национални и международни състезания, олимпиади и конкурси в областта на науката и изкуствата ще бъдат отличени и наградени с грамоти и книги, осигурени от Училищното настоятелство.

Приятна изненада за зрелостниците, които се дипломират в необичайна ситуация , ще поднесе Ученическият парламент към СУПНЕ”Фридрих Шилер”, Русе.

 Директорът госпожа Искра Иванова и всички учители пожелават здраве и много успехи на своите зрелостници от випуск 2020 година.

Сподели: