Събитие, посветено на най-новите иновации и дигитални тенденции в управлението на човешките ресурси, организира Русенската търговско - индустриална камара

Събитие, посветено на най-новите иновации и дигитални тенденции в управлението на човешките ресурси, организира Русенската търговско – индустриална камара

Специализирано събитие, посветено на най-новите иновации и дигитални тенденции в управлението на човешките ресурси, организира Русенската търговско – индустриална камара. То ще се състои на 9 април от 16:00 часа в конферентната зала на Русенската търговско – индустриална камара, находяща се на бул. Цар Фердинанд 3А, етаж 2.

В ерата на технологичния прогрес и непрекъснато развитие, разбирането и прилагането на иновации в областта на човешките ресурси е ключът към успеха на всеки бизнес.

На събитието ще видите:

– Росислава Борисова, с над две десетилетия опит в TrainSoft – educational and consulting services, която ще ни вдъхнови с иновативни подходи в обучението и развитието на служителите.

– Анита Тотева от Konica Minolta Bulgaria, ще ни покаже как дигиталните решения революционизират HR процесите и спомагат за изграждането на устойчива работна среда.

– Айри Мемишев от BIC Innobridge, ще сподели ценни уроци от успешното управление на стажантски програми с I-Coach: Innovative Toolbox for Internship Implementation.

Това е вашата възможност да се срещнете лице в лице с експерти и да обогатите вашите знания и мрежа от контакти. След семинара ви очаква нетуъркинг коктейл, където ще може да споделите опит и идеи с други професионалисти.

Входът е свободен, но е необходимо предварително записване. За регистрация и допълнителна информация, моля посетете: https://www.innobridge.org/c4o2

Нека заедно да поставим новите стандарти в HR индустрията!

Сподели: