веселите жабки научи се да плуваш триатлон далян плуване турнир

С вътрешен турнир „Веселите жабки“ СК триатлон „Далян“ Русе приключи проект по програма на ММС „Научи се да плуваш“ + ВИДЕО

В днешният празничен ден, екипът на СК триатлон „Далян“ организира вътрешен турнир „Веселите жабки“ на открития басейн „Олимпия“ в кв. Дружба. Близо 70 деца от клуба и участници в програмата, финансирана по програма „Научи се да плуваш“ от Министерството младежта и спорта, се събраха заедно с родители и гости за да демонстрират уменията си, придобити по време на обучението. Всички деца по програмата получиха специални грамоти, а екипът превърна събитието в голям празник за всички присъстващи.

Децата от СК триатлон демонстрираха различни умения, индивидуални възможности и стилове в плуването. Участниците в програмата „Научи се плуваш“, която е за деца от 5 до 10 години, също демонстрираха придобити вече умения, които не изчерпваха амбицията им да бъдат водещи и най-добри в плуването, сподели основателят на клуба и старши треньор Миглена Ангелова. Тя благодари на треньорския си екип, включващ Константин Велков, Явор Георгиев, Камен Стоименов и помощник треньорите Дидо и Петър.

Още в ранната сутрин деца и треньори вече правеха предварителната си загрявка, за да могат по-късно да демонстрират уменията си.

Родители и гости наблюдаваха и възнаграждаваха с аплаузи изявите им.

сн. Русе Инфо

Сподели:

Още новини от деня