С нов офис и амбицията да надградят доверието с управленски капацитет и ясна визия за развитието на България, кандидатите от листата на ПП „Републиканци за България” откриха предизборната си кампания в област Русе

С нов офис и амбицията да надградят доверието с управленски капацитет и ясна визия за развитието на България, кандидатите от листата на ПП „Републиканци за България” откриха предизборната си кампания в област Русе

С нов офис и амбицията да надградят доверието с управленски капацитет и ясна визия за развитието на България, кандидатите от листата на ПП „Републиканци за България” откриха предизборната си кампания в област Русе. Това стана тази вечер в офиса на ул. „Александровска“ – до Часовника, като специален гост на събитието бе председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. По-рано през деня г-н Цветанов и областният координатор на партията Петър Дяков откриха нов офис на политическата сила в центъра на град Бяла.

Цветан Цветанов благодари на г-н Дяков, който е един млад и успял човек. Той има своите мечти и смята, че може да реализира освен успехите в бизнеса, така и в политиката. Петър Дяков иска да остане в Русенска област, да прави своя бизнес и да ползва добрият „мост“, създаден с приятели през времето, в което живя и работи в САЩ. Г-н Цветанов изтъкна, че иска да даде ясен знак с представената листа към хората в чужбина, работещи там, но с голямо желание да се завърнат тук. Дава се ясен сигнал и към младите в България, които са намерили своята добра житейска реализация. За разлика от останалите политически партии и коалиции, „Републиканци за България“ залагат изцяло на местни млади кандидати за народни представители. Цветан Цветанов изрази своята убеденост, че хората от листата милеят за Русенска област и ще постигнат целите си, тъй като имат необходимата енергия и потенциал.

При представянето на листата на ПП „Републиканци за България” областният координатор на партията Петър Дяков подчерта, че основна цел на предстоящите избори е идеите, ценностите и посланията, залегнали в предизборната платформа на Републиканци за България да достигнат до широк кръг избиратели. Г-н Дяков благодари на своите приятели и близки, подкрепили го в амбициозното начинание. Нашата листа е съставена от хора, които никога не са се занимавали с политика, под 40 години и са много успели в своята сфера. Всеки един от тях иска да промени нещо в България, за да стане тя по – добро място за живот.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: