С подаръци и любов посрещнаха първото бебе на Русе за 2024 година

С подаръци и любов посрещнаха първото бебе на Русе за 2024 година

Първото, родено в Русе, бебе за годината получи специални подаръци и добри пожелания от Алисе Муртезова, административен директор на Лечебни заведения „МЕДИКА“; д-р Ивелин Йоцов, управител на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“; Пенчо Милков, кмет от Община Русе и Валентин Димитров, омбудсман на Русе.

Малката госпожица се появи на бял свят в ранните часове на 1 януари 2024 г., минути след като родителите й са посрещнали Новата година на централния градски площад. Бебето е в добро състояние, тежи 3180 гр. и е с ръст 52 см.

Семейството изрази своите адмирации към екипите на отделения по Акушерство и гинекология и Неонатология на болницата за грижите и доброто отношение, които са получили по време на престоя в лечебното заведение. Родителите заявиха, че подаръците – активна гимнастика и столче ще влязат в употреба при отглеждането на първата им рожба и ще им носят приятни спомени.

Алисе Муртезова пожела на младата госпожица щастливо детство и крепко здраве. Тя ориса момиченцето цял живот да среща само добри хора и да получава толкова любов и внимание, с колкото я посрещат сега.

Специални подаръци и получи и последното бебе, родено в УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ през 2023 година.

Сподели: