дг слънце първи учебен ден 2

С празнично шоу откриха учебната година в детска градина „Слънце“

С много радост, веселие и празнично настроение стартира първия учебен ден в детска градина „Слънце“ – Русе. Децата и учителите от двете основни сгради и трите филиала на детското заведения представиха изключително наситено с игри и забава празнично шоу…

„Много, много светлина и благополучие по пътя на любознанието“ – пожелаха на децата и учителите от ръководството на детската градина. В ДГ „Слънце“ 1 най-големите деца от подготвителните групи – бъдещи първокласници – изненадаха най-малките малчугани, които пристъпиха прага на детската градина за първи път – с представяне на вълшебния свят на знанието, като им пожелаха да го попиват с радост и старание, както ги галят нежните лъчи на слънцето. Невероятно празнична програма представиха и децата и учителите от ДГ „Слънце“ 2.

дг слънце първи учебен ден 2

Отново най-големите деца от всички подготвителни групи – превърнаха първия учебен ден на тригодишните подрастващи в незабравим ден. Тук основният акцент бе богатата шоу-сценична програма – която пренесе малчуганите във вълшебния свят на приказките.

дг слънце първи учебен ден 2

Своеобразен парад на вълшебните герои и специално сценично дефилиране пред декор от разтворената приказна книга на знанието направиха празника още по-вълнуващ и истински. За доброто настроение на децата и украсата на двора на детската градина се погрижи ди джей Змей – Ники Димов.

Сподели: