Талантливите деца от ДГ „Червената шапчица“ зарадваха родители и гости на Фестивал на талантите

Талантливите деца от ДГ „Червената шапчица“ зарадваха родители и гости на Фестивал на талантите

Децата от Детска градина „Червената шапчица” изпратиха месец май с Фестивал на талантите, който се превърна в истински празник не само за малчуганите, а и за всички родители, близки, гости, учители, които изпълниха Камерната зала на Драматичен театър – Русе.

Събитието се проведе на 31 май 2022 г. в рамките на проект „Семейството – ключов партньор и фактор за ефективна образователна интеграция на децата в детската градина“, финансиран от ЦОИДУЕМ, който детската градина изпълнява.

С много настроение малките артисти, танцьори и певци демонстрираха талантите си  и забавляваха публиката, която бурно ги аплодираше  след всяка изява. Цветовете на дъгата един по един изгряваха, докато в края на фестивала се получи красива дъга от балони и воали, а сцената едва побра близо стоте деца, участници в програмата за финалната песен. Посланията, които фестивалът отправи, развълнуваха родители и близки, които успяха да погледнат света отново през детските очи, да се усмихнат и да се изпълнят с гордост от постиженията на своите деца.

Специални участници в програмата бяха артистите от Сдружение „Фламинго“, които поздравиха публиката с атрактивен спектакъл.

С организирането на своеобразния детски празник, екипът на ДГ „Червената шапчица“ още веднъж доказа, че пътят към родителската общност е по-лесен, когато минава през творчество, през възможност за изява на талантите и взаимно уважение и доверие.

Сподели: