Талантливите мажоретки от МС „Екстрийм“ се завърнаха с три призови награди от състезанието „Търновска перла“

Талантливите мажоретки от МС „Екстрийм“ се завърнаха с три призови награди от състезанието „Търновска перла“

Момичетата от Мажоретен състав „Екстрийм“, при Общински младежки дом – гр. Русе, взеха участие в Купа по мажоретни дисциплини и чиърлидинг “Търновска перла” 2024 г. Състезанието се състоя на 27 и 28 април, в гр. Велико Търново. То е пето издание и в него взеха участие мажоретни състави от над 20 града от страната. Около 850 участника мериха сили, в различни мажоретни дисциплини и възрастови категории, в рамките на двата дни. Състезанието бе официално открито от зрелищно дефиле от всички участващи по главната улица на града , след което бяха приветствани от кмета на града и директора на “Търновска перла.

Въпреки сериозната конкуренция, талантливите русенки от МС „Екстрийм“ се представиха на ниво и завоюваха 1-во място с танц “Камериерки” в категория помпон хореография на място; 2-ро място спечели танц „Ретро тромба” в категория батон хореография на място –и още едно 2-ро място с „Дивашки танц”, в категория Традиционален корпус.

На ръководителките и хореографи на Екстрийм – Вероника Миланова, Милена Лазарова и Петя Бонева им бе връчен специален плакет от организаторите.

Момичетата от състава са щастливи от представянето си и наградите и амбицирани за следващото им национално състезание в Шумен на 11-12 май да покажат отново стила, класата и уменията присъщи на мажоретен състав „Екстрийм“.

А ние се радваме с тях и им желаем още много успехи!!!

Сподели: