Танцово студио "Импулс" ще има годишен концерт на 20 юни

Танцово студио „Импулс“ ще има годишен концерт на 20 юни

Танцово студио "Импулс" ще има годишен концерт на 20 юни

Танцово студио „Импулс“ към Общински младежки дом ще представи годишен концерт на 20-ти юни, от 19 ч., в Доходно здание. В концерта ще участват всички 90 представители на състава, разделени в групи от най-малки до най-големи.

Ръководителите г-жа Петя Бонева и г-жа Вероника Миланова са подготвили общо 25 танца, в които младите изпълнители ще се въплъщават в различни артистични роли. По традиция общ танц ще открие концерта, а в края отново ще видим всички на сцената за общ поклон към публиката.

В програмата ще видим и танците, с които изпълнителите спечелиха призови места през изминалата година в конкурси и фестивали в България, Румъния и Италия.

Mажоретен състав „Extreme“ ще поздрави „Импулс“, като изпълни две изпълнения в годишния им концерт. Концерта се организира с любезното съдействие на Община Русе.

През годините балет „Импулс“ е бил, като второ семейство за много деца и младежи, които са пишели историята му, отдавайки се на това изкуство и израствайки с импулса в сърцето си. Входът е свободен.

Сподели:

Още новини от деня