Театрална група „МАГИМ“ чества 100 години през 2020-а

Кампания #ЩедриятВторник (Giving Tuesday)

Здравейте! Днес ви показвам театрална трупа „МАГИМ” – част от голямото семейство на гимназията.

През 2020 г. ни предстои 100-годишен юбилей! Трупата е абсолютен феномен, съвместяващ в едно ученически и училищен театър вече цял век. По този повод сме замислили поредица от дейности през април следващата година – среща на поколенията, нова книга за историята на нашето ученическо театро, което е почти връстник на гимназията, документален филм, дни на отворените врати за всички русенци, демонстрации на театрални техники, форумен театър и плейбек театър и какво ли не още. Без да споменавам традиционната премиера през април, която подготвям за 22-ра поредна година. В нашата гимназия децата имат възможност да се включат в повече от 30 извънкласни форми, една от които е и драмсъставът.

Затова се обръщам към всички вас с молба да се включите в кампанията #ЩедриятВторник (Giving Tuesday), в която участва и Математическа гимназия „Баба Тонка“. Нашата цел е да съберем 20 000 лв., с които ще бъде финансирано както по-нататъшното участие на нашите ученици в престижни национални и международни олимпиади, така и техните занимания по интереси.

Можете да дарите с SMS на 17 777 DMS BABA TONKA и абонаменти за абонати на Telenor, VIVACOM и A1; с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal, както и с банков превод BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS BABA TONKA. За подробности: https://dmsbg.com/15453/baba-tonka/

Сподели:

Още новини от деня