Театрална работилничка, посветена на 60 - годишнината на Държавен куклен театър – Русе, на 1 ноември

Театрална работилничка, посветена на 60 – годишнината на Държавен куклен театър – Русе, на 1 ноември

Кукленият театър е призван да забавлява поучително и да поучава забавно. В изкуството и игрите, децата получават свободата да изразят себе си.

Тази неделя, с нашата Театрална работилничка посветена на 60 – годишнината на театъра, децата ще имат възможността да научат повече и да се докоснат до историята на Държавен куклен театър – Русе.

С помощта на автентични и оригинални афиши от репертоара на театъра, различни изрезки и други интересни материали, децата ще могат да разгърнат цялото си въображение и да сътворят индивидуални Арт – колажи.

В прекрасна приятелска атмосфера, под ръководството на актьорите от театъра, децата ще се забавляват, а сътворените артистични колажи ще носят оригиналното лого на театъра, и накрая ще станат част от импровизирана театрална изложба.

Всеки наш малък приятел ще си вземе вкъщи, изработеното от него творение.

За да вземете участие, трябва предварително да запишете своето дете и да предплатите на касата на Кукления театър. Цената е 10 лв.
Отстъпка от 1 лв от цената при братче/сестриче/близнаци.
Побързайте, местата са ограничени!

Взели сме всички необходими предпазни мерки и прилагаме съответния контрол, за да гарантираме безопасността на всички посетители по време на тяхното театрално преживяване.

Молим, носете си маски, казват от Куклен театър – Русе.

Сподели:

Още новини от деня