Театърът на българската армия гостува в Русе на 4 април с "Преставление и 1/2"

Театърът на българската армия гостува в Русе на 4 април с „Преставление и 1/2“

Театърът на българската армия гостува в Доходното здание в Русе на 4 април от 19 часа с „Преставление и 1/2“ по текстове на действащите лица – актрисите на Театър „Българска армия“.

Сценарий и режисура – Стоян Радев (гост)
Сценография и костюми – Нина Пашова
Музикален консултант – Добрин Великов-Дони
Музикален съпровод – Михаил Шишков (гост)
Вокален педагог – Христо Сарафов (гост)
Хореография – Теодора Попова (гост)
Драматург – Анита Ангелова
Плакат и програма – Рада Миладинова

Билетите са в продажба на касата на театъра. Телефон на Билетна каса: 082/ 830 168

Някога питали ли сте се какво се случва след края на едно представление? Какво се крие там, зад сцената? А в ума на актьорите?

Понякога трудно си даваме сметка какво се случва в главата на един артист отвъд
неговите множество лица. Животът стоящ пред вратите на театъра го среща и грабва със себе си. Точно този живот, извайва последната гънка на поредното лице на актьора. Това превръща театъра в живот, в дом.

Всичко в театъра е една магия. „Представление и половина“ ни разкрива тайните на тази магия. Представлението ни разхожда из преживяванията и размислите на четиринадесет актриси. Тези величествени жени ни отвеждат в свят наречен реалност. Свят изпълнен с много вълнения, радости и тъга. Както и в онази половина, наречена
душа, талант и вдъхновение.

„Представление и половина“ трябва да се гледа, да се изживява, да се гмурнеш в него и да ти се прииска да останеш, дори и след финала. Там, където в тъмнината на спуснатата завеса и угасения прожектор, Актрисата сваля своя грим пред огледалото, носещо аромата на етер и пудра. Там, където сваля от себе си Жулиета, Нора, Нина Заречная, Бланш Дюбоа… Там в оглушителната тишина, след аплодисментите, където се сливат ТЯ и тя – АКТРИСАТА и жената. Там, където започва новото представление – живот!

Участват (по азбучен ред): Анастасия Ингилизова, Антоанета Добрева – Нети, Гергана Данданова, Гергана Плетньова, Евелин Костова, Елена Райнова, Ели Колева, Лара Златарeва, Луизабел Николова, Меглена Караламбова, Мимоза Базова, Пламена Гетова, Радосвета Василева, Стефка Янорова, Михаил Шишков (гост).

Сподели: