"Тива Ком" стана на 20 години

„Тива Ком“ стана на 20 години

Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов поздрави екипа на фирма „Тива Ком” ООД по случай 20-та годишнина на компанията.

„Уверен съм, че посрещате този ден с достойнство и удовлетвореност от постигнатите през годините резултати и съм сигурен, че и занапред ще си поставяте все така високи цели, преодолявайки всяко предизвикателство пред Вас!

Пожелавам Ви здраве, късмет и още множество поводи за радост!” заяви Свилен Иванов.

Той връчи и поздравителни адреси от името на областния управител Галин Григоров на тримата управители на „Тива Ком” Иван Иванов, Валентин Илиев и Теодор Димитров.

Иван Иванов беше отличен със знака на областния управител за съществен принос в икономическото развитие на Русе и региона.

По случай юбилея заместник областният управител подари на ръководството на фирмата фигура, изобразяваща дървото на живота, символ на могъществото, дълголетието и човешките стремежи към съвършенство.

„Тива Ком” ООД е частна фирма, работеща в областта на международната спедиция, а основните направления в дейността й са автомобилни, железопътни, интермодални, речни и комбинирани транспорти по множество международни направления.

Сподели:

Още новини от деня