тец русе топлофикация

„Топлофикация Русе“: За удовлетвореността и лоялността на клиента предлагаме изгодни отстъпки

„Топлофикация Русе“ продължава програмата си за лоялни клиенти. Най-успешната кампания за стимулиране на абонатите стартира през 2017 г. През годините близо 80% от абонатите са изпълнили условията и са се възползвали от преференциалните цени.“, съобщават от дружеството.

Изрядните абонати на „Топлофикация Русе“ ще се ползват от пределна цена за топла вода в размер на 12,00 лева с ДДС за всеки потребен и отчетен кубик.

„За участие в кампанията е необходимо абонатите да нямат просрочени, съдебни и присъдени задължения към предприятието и фирмите за дялово разпределение до последния ден на месеца, за който се издава фактурата. Необходимо е всички уреди в имота да са с преминала метрологична проверка. Клиентите, чиито устройства не са преминали технически преглед, могат да възстановят правото да участват в програмата „Изряден клиент” в следващия месец след изпълнение на предписанията от Топлофикация Русе. Третото условие за участие е осигуряването на ежемесечен отчет на уредите за дялово разпределение от фирмите за дялово разпределение и „Топлофикация Русе” чрез визуален отчет, дистанционен отчет или предоставяне на данни чрез интернет сайта на дружеството.

„При неосигурен достъп за отчет клиентът губи правото да участва в програмата „Изряден клиент” както за текущия месец, така и за следващия“, уточняват от предприятието.

„Основната идея на концепцията на програмата „Лоялен клиент“ е стратегията за обгрижване на потребителите с достъпни цени, качествено обслужване и коректни взаимоотношения. Надяваме се все повече русенци да ни се доверят. Промяната в потребителското поведение през последните години провокира нов тип очакване от страна на клиентите. Това налага и необходимостта ние като предприятие да подходим по различен начин в предлагането на нашите услуги, за да достигнем до клиентите си.“ заяви инж. Севдалин Желев, директор на „Топлофикация Русе“. Той посочи, че отоплението на парно остава най-екологичният, икономичен и сигурен начин за осигуряване на топлина.

„Изграждането добри отношения между служителите и клиентите е предпоставка за по-добро клиентско обслужване и по-високо доверие, към което ние се стремим. Тук мога да добавя и доброто лично отношение, което всеки наш потребител получава. Целият екип на „Топлофикация Русе“ е ангажиран в мисията за надграждане на клиентската политика на дружеството. Служителите работят с енергия и ентусиазъм всеки ден.“, допълни инж. Желев. По думите му лоялността никога не е даром и не трябва да се приема за даденост.

Сподели: