Тото и Лъчо зарадваха почитателите си в ОЗК Арена – Русе

Време за прочитане: 2 мин.

За пореден път ОЗК Арена направи нашия град свидетел на грандиозно шоу. За първи път обаче то не бе дело на чужд изпълнител а на наши родни звезди. И този път наистина бе на световно ниво. Пре-парти с DJ Мати подгря публиката, очакваща своите любимци. Но трябваше да почакат преди това. На сцената преди тях се изредиха множество млади хип-хоп изпълнители и участници в телевизионни музикални формати. Усмивките от лицата на феновете изпълниха с радост и изпълнителите, свикнали на такова топло посрещане.
Един час след началото на концерта залата притихна, а летяща комета процепи тавана и по дължина, известяваща излизането на сцената на тези заради които беше всичко тази вечер. Публиката изригна в овации, а Тото и Лъчо в неподражаемия си стил от своя страна изригнаха на сцената. В следващите два часа под дъжд от пушеци, фойерверки, светлини, двуметрови пламъци и сменящи се зад тях екрани двамата любимци на публиката изпълниха почти всичките си хитове, като не забравиха да представят и някои от новите си парчета. Нова порция изпълнители – Веси Бонева, Рафи Бохосян и други подкрепиха звездите на сцената с общи парчета и направиха изживяването пълно.
Три часа след началото никоя страна на сцената не показваше признаци на умора, но всяко начало си има край. Целия отбор артисти изпълни сцената за общото изпълнение на „Хайвера“. Под нестихващите скандирания „Скандау Боговете“ Тото изказа поименна благодарност на всички съпричастни за да се случи това незабравимо и незапомнено шоу. Не забрави и да обещае да се върне пак пред русенска публика.
Ето така се прави КОНЦЕРТ. Така се показва на хората разликата между КОНЦЕРТ и участие. Така се прави име и се печелят фенове. Така се доказва на всички, защо си за трета година Група на годината. Да си пожелаем на следващата година три пъти по-голяма публика и още по-голяма сцена. Огромни благодарности и на Joker Media за огромния професионализъм и невероятния звук.
Благодарим Ви още веднъж! Очакваме Ви всички отново!

Сподели:

Още новини от деня