Традиционно АЕГ „Г. Милев“ подкрепи международния ден срещу тормоза в училище с няколко инициативи

Време за прочитане: < 1 мин.

Традиционно АЕГ „Г. Милев“ подкрепи международния ден срещу тормоза в училище с няколко инициативи. В понеделник след учебните часове ученици от VIII и IX клас участваха в дискусия с представител на ГД БОП на тема „ Кибертормозът – невидимата заплаха“. Дейностите продължиха в официално опредeления за тази година ден против насилието в училище – сряда, 27 февруари. В знак на съпричастност към темата, много ученици бяха облечени в розово.

Най-активни в организирането и провеждането на събитието бяха осмокласниците. От VIII „в“ Виктория и Цветелина бяха подготвили презентация по темата, която през целия ден се прожектираше на екрана в коридора на гимназията. Ученици от VIII „а“ и VIII „б“ изработиха и раздадоха стикери с формата фланелка с послание против насилието. Снимки в подкрепа на инициативата пожелаха да си направят много ученици. За целта Аделина от VIII „а“ бе подготвила  специално украсена рамка.

Късметчета с мисли от великите миротворци Далай Лама, Махатма Ганди, Майка Тереза и др. раздаваха с усмивка отново осмокласнич

Сподели:

Още новини от деня