Траян Тотев

Траян Тотев е новият общински съветник от „ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН“

На мястото на внезапно починалия на 28 ноември 2017 година Валери Матеев в Общинския съвет ще влезе председателят на младежката организация към ВМРО-Русе „Велика България“ и регионален координатор на патриотите Траян Тотев.

Това става ясно от Решение №311-МИ на Общинската избирателна комисия, оповестено на 7 декември 2017 година в 18:00 часа. Тотев ще положи клетва като общински съветник на последната за тази година сесия на ОбС, която ще се проведе на 14 този месец.

Председателят на групата общински съветници „ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН“ Иво Пазарджиев, е направил предложение Тотев да влезе на мястото на починалия Валери Матеев в две от постоянните комисии – по икономическа и инвестиционна политика и по комунални дейности, както и да бъде избран за член на Специализираната комисия по общинска собственост.

Траян Тотев ще бъде най-младият общински съветник в ОбС-Русе. Той е роден през 1994 година, възпитаник на НУИ „Професор Веселин Стоянов“ град Русе със специалност „Изобразително изкуство“. Тренирал е и се е състезавал за спортен клуб „Скорпион“ киокушинкан карате в продължение на три години, като за това време 3 пъти е ставал вицешампион на национални състезания.

През тази година завърши ОКС „бакалавър“ в Русенския университет, специалност „Бизнес и мениджмънт“, а в момента продължава своето образование в същото висше учебно заведение, изучавайки „Предприемачество и иновации“.

Тотев е заместник-председател на Националния младежки комитет на ВМРО и към момента отговаря за младежките структури в Северна България, а така също е член и на Националното ръководство на организацията.

Сподели: