Трети русенец получи награда от лотарията на НАП

Трети русенец получи награда от лотарията на НАП

Трети русенец получи награда от лотарията на НАП

За трети път тази година пристигна в Русе чудесна награда от лотарията на НАП. Модерен смарт телефон с 2 камери, голяма памет, ирисово разпознаване и много други опции зарадва Красимир Кръстев, с регистрираната от него касова бележка за 0, 76 лв. Това е най-малката сума, с която русенец печели награда. За 50-годишният икономист по „Стопанско управление“ това е добър знак на съдбата, понеже му предстои да започне и нова работа. Печелившия касов бон взел от сина си и го регистрирал при другите му 1 593 бр., с които участва от началото на годината в лотарията на НАП.

Русенци продължават да са сред най-активните участници в лотарията и към момента общо 4 219 от тях са регистрирали 744 017 бр. касови бележки на обща сума  9 005 813, 43 лв.  Един русенец е регистрирал вече 32 023 бр. фискални бонове, а друг е рекордьор в региона по най-висока стойност на една касова бележка за 9 339 лв.

Лотарията ще продължи до 9 декември 2019 г., когато ще се тегли жребий за голямата награда от 50 000 лв. В него ще се зачитат всички регистрирани през годината бележки, а за регистрираните през всяка една седмица ще се раздават награди до 1000 лв., като за месечните награди сумата достига 2000 лв. Участието става по 3 начина – чрез сайта www.kasovbon.bg, чрез информационния телефон на НАП с номер 0700 18 700 и чрез мобилното приложение  NRA Mobile – за Android I iOS. В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Сподели:

Още новини от деня