одмвр русе лого полиция мвр

Трима пияни шофьори установиха полицаите в Русенско

Три бързи производства са образувани срещу водачи.  Случаите са от 11 и 12 септември т. г.

В първия около 21:35 ч., екип на сектор „Пътна полиция“ при съдействие на свои колеги от Второ РУ, са установили водач на лек автомобил „Сеат Толедо“ да управлява кола без поставени регистрационни табели, след употреба на алкохол в концентрация над 3 промила.

В другия случай около 02.35 ч. в гр. Русе на бул. Славянски по посока бул. Придунавски, пътни полицаи са спрели и извършили проверка на водач на автомобил с марка  „Алфа Ромео“ и при тест с дрегер е станало ясно, че е в нетрезво състояние, като уредът е отчел концентрация над 1,8 промила.

В третия случай около 19:15 ч. служители на пътната полиция са пратени да документират сигнал за ПТП на бул. България в Русе, при което е станало ясно , че 25-годишен водач на товарен автомобил „Дачия“ е допуснал инцидента, като се е отклонил наляво по платното за движение за заобикаляне на МПС, при което с предната си лява част е блъснал предна дясна част на движещ се в лявата пътна лента лек автомобил марка „Шкода“. При извършване на проверка с техническо средство на водача на алфота е измерена положителна проба за алкохол в концентрация 1,47 промила.           

Сподели: