"Трите прасенца" представя в сряда Кукленият театър

„Трите прасенца“ представя на 10 април Кукленият театър

И така… Имало едно време три прасенца. Има ги и тази сряда в Куклен театър Русе на 10 април от 18:00 часа. Това е спектакъл за деца над 3 години с времетраене: 40 мин.

Гледайте любимото на малки и големи представление „Трите прасенца“.

Имало едно време три прасенца. Те били съвсем, съвсем еднакви и за да се различават носели три различни цветни шапчици. Само че, цветовете не само ги различавали, а започнали и да ги разделят. Две от прасенцата много държали на цветовете си, а третото искало да бъдат приятели… и това можело да продължава вечно.

Но през реката дебнел Вълчо, който за беда бил гладен. И те, малките розови прасенца, вместо да захвърлят шапките и да се обединят в бедата, се разделили, съвсем, ама съвсем завинаги. Защото, право било третото, не шапките били важни, а това което е под тях. И докато то си строяло тухлена къщичка, другите две се забавлявали, затова и къщичките им станали едни такива… „забавни“ – от слама и пръчки. Но като дошъл Вълчо, хич не им било забавно. Захвърлили двете прасенца шапките и хукнали към третото да се спасяват.

И ето, съдбата отново ги събрала заедно, без шапки, без цветове, съвсем, съвсем еднакви.

А какво станало с Вълчо?

Нищо! Или по – скоро, нищо важно. Важното станало при прасенцата, защото разбрали, че няма по – важно от това да са приятели. Което вече било нещо!

Билети онлайн през www.puppetruse.com, www.entase.to/W4, както и на касата в Държавен куклен театър Русе. За информация: 082/ 835 804

Сподели: