жена подрежда кутии в жилище

Три начина на енергийно пречистване на апартамента в Русе

Енергийното изчистване на апартамента в Русе ще ви помогне да постигнете психическо и емоционално равновесие. В живота на всеки човек има моменти, когато всичко върви зле: появяват се финансови затруднения, а и има проблеми на работното място, развива се прекомерен стрес, а после здравословни проблеми и за капак – налице е провал в романтичната връзка.

Това се случва на всеки от нас.

През всички дни, месеци и дори годините човек има своите върхове и спадове в живота. Но можем ли да генерираме положителна енергия? Да, можем, с укрепване на духа, за да се изправяме пред всяка неволя. Това е идеалният модел. И ако сте много чувствителен човек, то енергията на определени места е важна за вас. В този случай ви препоръчваме да направите енергийно изчистване на апартамента в Русе. Така ще може да постигнете психическо и емоционално равновесие. В крайна сметка, точно както се опитваме да се предпазим от отрицателната енергия, така и трябва да защитим нашето жилище.

Тук е необходимо енергийно пречистване.

В крайна сметка, нашият дом – това е „нашата крепост“, почти свещен храм, където всеки един ден се раждат чувства и мисли. В него всичко трябва да бъде в ред и почистване трябва да се прави не само във физически, но и в енергиен аспект. Днес ще разгледаме някои от най-често срещаните варианти за енергийно изчистване.

Първи вариант с вода и бял оцет

Да, белият оцет се използва за елиминиране на отрицателните енергии в апартамента в Русе. Просто вземете парцал, навлажнете го във вода с разтворен бял оцет и избършете ъглите на къщата си. Направете го в посока отвътре навън, завършете до вратата и не забравяйте за труднодостъпните места. Дозата е – на 1 литър – 3 супени лъжици бял оцет.

Втори вариант с тамян

Като дете трябва да сте виждали и да си спомните как баба и дядо са ползвали тамян. В действителност, става дума за изгаряне на някои растения, чийто аромат позволява да изчистим апартамента в Русе къщата от лоши вибрации. И най-хубавата част е, че ефектът е почти мигновен. Може да правите това веднъж месечно. Наистина ще бъде достатъчно, за да поддържате своя „домашен храм“ в мир и хармония с всички около вас. Има различни видове тамян, в зависимост от вашите нужди и индивидуални предпочитания, може да изберете някой от тях. Така и може да създадете романтична атмосфера, да си помогнете да изясните ума, да подобрите съня си или да избегнете конфликти в семейството. За целта запалете тамян и минете бавно във всяка стая в своя дом в Русе.

Сподели:

Още новини от деня