През април завършва реконструкцията на платното на пътя Русе - Силистра при входа на Русе

Три фирми искат да поддържат републиканските пътища в Русенско за следващите 5 години

Време за прочитане: < 1 мин.

В Агенция Пътна инфраструктура отвориха офертите по обществените поръчки за поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на републиканските пътища за следващите 5 години в 14 области. Тръжните процедури са по райони за планиране и предложения.

За обособена позиция № 4 – ОПУ Русе са отворени 3 оферти. Те са на ДЗЗД „ПЪТНО ПОДДЪРЖАНЕ РУСЕ“, с участници: „ВИНС ИН ХОК“ ЕООД, „Автомагистрали –Черно море“ АД, на „ПЪТИНЖЕНЕРИНГ“ АД и „Мегаинвест-холд“ ЕООД.

„ВИНС ИН ХОК“ ЕООД е шуменска фирма с управител Ярослав Христов и с предмет на дейност „Производство на изделия от други неметални минерали, некласифицирани другаде“. Същото важи и за „Автомагистрали –Черно море“ АД.

ПЪТИНЖЕНЕРИНГ АД е акционерно дружество, със седалище и адрес на управление град Русе. Основната дейност на фирмата е строителство, ремонт и поддръжка на пътища. Последният известен проект, спечелен от фирмата, бе разширението на бул. Тутракан при ГКПП Дунав мост, което се забави с месеци.

Мегаинвест-Холд ЕООД е предприятие в България, с централен офис в Дупница. Работи в индустрията за Строителство на магистрали, улици и мостове. Компанията е създадена на 09 август 2000. В момента компанията има общо 50 (2018) служители. Съгласно последните ключови финансови показатели, Мегаинвест-Холд ЕООД отчита увеличение на нетните приходи от продажби от 26,82% през 2017. Общата сума на нейните активи отчита отрицателен ръст от 15,81%. Маржът на нетната печалба на Мегаинвест-Холд ЕООД се увеличава с 1,29% през 2017.

Сподели:

Още новини от деня