изложение с любов към българското

Търговското изложение С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО стартира в Русе на 21 септември

По традиция във втората половина на месец септември се провежда есенното търговско изложение С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО в гр. Русе. Независимо от икономическите трудности и Covid кризата, в изложението участват над 20 производители, занаятчии и търговци от цялата страна, които предлагат трикотаж, дамска и мъжка конфекция, детски стоки, чанти и кожени изделия, сезонни стоки и аксесоари, бижутерия, захарни изделия.

Дамите ще открият българско бельо, бижутерия и аксесоари, модна конфекция, чанти и кожени изделия от утвърдени производители – фирми от София, Пловдив, Бургас, Варна, Хасково, Трявна.

Предложенията за силния пол също са много – ризи, панталони, блузи – родно производство, спортен трикотаж и бельо, а големия избор от сезонни стоки допълнително ще изкуши всички, които искат за обновят своя гардероб на добра цена!

Под мотото „Всичко за ученика“, родителите ще могат да допълнят подготовката на децата си за училище с всичко необходимо – спортни и ежедневни облекла, бельо и чорапи, якета, чанти и раници.

Фирмите участници в изложението предлагат различни промоции и намаления към крайните клиенти, както и оферти за продажба на едро към собственици на магазини и търговски обекти.

Осигурени всички необходими мерки за дезинфекция и лични предпазни средства, отстояние и дистанция между отделните обекти, за безопасно посещение и пазаруване.            

Изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за вас от 21 до 26 септември в изложбени павилиони на ул. Александровска, с работно време от 9.30 до 19:30 часа. Посетете! Изберете българските производители!

Сподели:

Още новини от деня