УМБАЛ „Медика Русе“ получи дарение от кампанията "Заедно за сигурност и спокойствие"

УМБАЛ „Медика Русе“ получи дарение от кампанията „Заедно за сигурност и спокойствие“

УМБАЛ „Медика Русе“ получи дарение от кампанията „Заедно за сигурност и спокойствие“ на полицаите от Областната дирекция на МВР – Русе. Идеята за инициативата на служителите на реда се е породила спонтанно в края на миналата година. Целта им е да реализират благотворителна кампания, която да подпомогне работата на техните колеги, с които са на първа линия – медицинските лица в условията на ситуацията, породена от COVID-19.

В допълнение към инициативата, полицаите бързо развиват идеята за календар, който да подаряват на дарителите, като жест на благодарност за отзивчивостта. В луксозния печатен материал са събрани 12 кадъра, които представят служителите на реда не само в професионален, но и в личен план – като хора, които са посветили живота си в полза на обществото. Само в рамките на няколко седмици проектът намира последователи и от МВР-Русе успяват да реализират календара. Кампанията за набиране на средства все още продължава.

Дарението бе прието от ръководството на УМБАЛ „Медика Русе“ с благодарност за съпричастността и вниманието от страна на служителите на реда.

Сподели: