Общински пазари Кунчо Кунчев

Управителят на „Общински пазари“ – Русе дари свои фотографии на КОЦ

Само дни преди Коледните празници и в навечерието на очакваната 2018 година, управителят на „Общински пазари“ ЕООД – гр.Русе – г-н Кунчо Кунчев днес дари 13 свои фотографии на Комплексния Онкологичен център в града ни.
Фотографиите са изложени в централните фоайета и коридори на Онкологичния център, за да могат всички пациенти и посетители да се разведрят и насладят на цветовете и сюжетите на снимките.
Централно място в експозицията е отделено на снимката „Дъждовна стаеност“, с която Кунчо Кунчев спечели наградата на публиката в тазгодишния фотоконкурс „Запази духа на Русе“.
Идеята за коледния подарък в снимки възникна след участието на „Общински пазари“ЕООД – Русе в други две инициативи,в който бяха дарени плодове на болнолежащи пациенти в стационара на Онкодиспансера, както и дарение от храни за крайно нуждаещите се в Приюта в града ни „Добрият самарянин“.
Управителят на КОС-Русе – д-р Камен Кожухаров – поднесе на г-н Кунчев благодарствена грамота, в знак на признателност към жеста и оценка на добрата воля за сътрудничество и помощ към нуждаещите се от позитивизъм и положителен поглед в бъдещето, пациенти и техни близки.

Сподели: