прахосмукачка робот

Уреди за дома, които улесняват живота

Време за прочитане: 2 мин.

Уреди за дома, които улесняват живота – знаете ли кои са те?

Уреди за дома – научете точно какви устройства вършат чудесна работа, спестявайки време на всяка домакиня. Знаете ли, че можете да отделяте много по-малко време за домакински задължения… Сега е моментът да разберете как!

Почистването на дома е плашеща дума за всяка жена. Миене, готвене, пране, бърсане на прах….за кое по-напред. Но има една добра новина – продават се различни видове домакински уреди, които са идеалният помощник във всяка ситуация.

За да се спести време, то може да се прехвърли част от работата в дома към модерни домакински уреди.

  • Съдомиялна машина

Да, на пръв поглед съдомиялната машина  е скъпа, тя заема много място,  изразходва ел. енергия и вода. Но това са неоснователни заблуди. Тя може да се сложи точно под мивката. Много режими и функции ще бъдат много полезни  и ще елиминират планината от мръсни чинии и  чаши след празник в дома.

  • Мултикукър

Милтикукърът е практичен уред и пести часове до печката. С него може да се готви и здравословно. При него не е необходимо да се бърка сготвената храна и да се следи степента й на готовност. В интернет има безброй рецепти за мултикукър.

  • Блендер

Забравете за рендето – купете си блендер за кухнята в дома! Може да се вземе на доста изгодна цена модел от утвърдена марка блендери при промоция.

Блендерът е относително евтин и може да има множество приставки. Той перфектно нарязва лук и чесън, билки и ядки, сирене, плодове – каквото и да е. Освен това с него лесно се приготвя дори пюре.

  • Прахосмукачка робот

Тези нови устройства за почистване на пода са истинско изкушение. Те се програмират, сами чистят и сами се зареждат. Остава само да се отворят и да се изсипе боклука. Има доста скъпи модели, но цените в последната година доста паднаха и може да се купи качествен уред за почистване на пода в дома. Роботите прахосмукачки в последните 2-3 години са тотален хит.

  • Хлебопекарна

Миризмата на пресен хлюб е толкова приятна. Ако имате хлебопекарна винаги може да имате прясно приготвен хляб и да му се радвате. Уредът е лесен за ползване и хлябът става почти сам. Важното е да опитате само един път и ще станете фенове на домашно приготвения хляб с хлебопекарна.

Вместо заключение!

Магазините за битова техника и хипермаркетите предлагат огромен асортимент от уреди. Но не е нужно да се закупи всичко. Нужно е да се изберат уреди, които наистина облекчават живота в дома.

Сподели:

Още новини от деня