Усложнената епидемиологична обстановка няма да попречи Дървото на влюбените в Русе да разцъфне и тази година

Усложнената епидемиологична обстановка няма да попречи Дървото на влюбените в Русе да разцъфне и тази година

Усложнената епидемиологична обстановка няма да попречи Дървото на влюбените в Русе да разцъфне и тази година. Във връзка с празника Свети Валентин – Деня на влюбените, СНЦ „Дунавско сияние“ и Ателие за ръчна изработка „Пифчо“, със съдействието на магазин „Шарения“, инициират за трета година, поредица от събития, с които да провокират креативността на русенци да сътворяват и даряват любов и надежда.

Събитията ще се проведат в следните насоки:

– Конкурс за най-креативно послание за любовта и приятелството, в който са поканени да участват всички наши съграждани, които се чувстват влюбени. Техните оригинални картички, с посочени имена, години и GSM за връзка, ще се събират и предават в магазин “Шарения” на адрес: Русе, ул. “Олипи Панов” №17 . Те ще бъдат оценявани от компетентно жури с председател Цветана Атанасова – член на „Задругата на майсторите“ – Русе. Краен срок до 10.02.2021 г. Най-добрите, естествено, ще получат награди.

– Кулминацията на инициативите ще се състои на 14 февруари / неделя/ от 14.30 ч. пред Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/ . То ще “разцъфне”с майсторски направените Валентинки. Пред Дървото на влюбените ще бъдат наградени и най-сръчните участници в Конкурса за най-креативно послание за любовта и приятелството с оригинални бутикови награди, както и грамота за отлично представяне в конкурса. Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

Сподели: