Ученици от СУПНЕ със сертификати "Благотворец храбър"

Ученици от СУПНЕ със сертификати „Благотворец храбър“

В последния учебен ден за 2017 г., в медиотеката на СУПНЕ – Русе тържествено се връчи сертификат „Благотворец храбър“ на ученици от II Б, II В, III А, III д, V Б, V В, VI Д, VIII В и IX A, които се включиха в дарителска акция за деца в неравностойно положение.
Поканата за включване в тази благородна инициатива е от Комплекса за социални услуги за деца и семейства-Русе и се случва за втора поредна година в нашето училище благодарение на нашите ученици и родители, които се отзоваха и направиха щастливи десетки деца, дни преди най-светлия християнски празник Рождество Христово.
В началото на церемонията, учениците от III E клас – Янита Иларионова, Йоана Иванова, Преслава Господинова, Радослав Пенчев и Зоя Иванова, с класен ръководител г-жа Татяна Маринова, поздравиха присъстващите с коледни стихчета, подготвени с красиви ръчно направени сурвачки.
Събитието бе уважено от директора на училището, г-жа Искра Иванова, която лично благодари на учениците за отзивчивостта им към благородната инициатива и за добрия пример. От името на децата, получили подаръците, дарени от учениците, благодарност изказа и психологът Александър Панайотов от „Център за работа с деца на улицата“ към Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Русе.
В навечерието на Рождество, пожелаваме добрите дела да се множат и да се връщат към онези, които са с отворени сърца да творят добро за другите!

Сподели: