Училище за родители в АГ - комплекса към УМБАЛ "Канев" продължава на 13 ноември

Училище за родители в АГ – комплекса към УМБАЛ „Канев“ продължава на 13 ноември

„Училище за родители“ към Акушеро-гинекологичен комплекс на Университетска болница „Канев“ има амбицията да зареди Вас – бъдещите родители, с полезни знания, за да дарите спокойствие и сигурност на най-ценното в живота – Вашето дете!

Заповядайте на 13 ноември от 13:00 часа в конферентната зала на АГ-комплекса, за да научите повече за кърменето.

👩Д-р Нели Узунова, акушер-гинеколог, ще разкаже за подготовката на гърдите за кърмене, физиология на лактацията, предимствата на кърменето, кърменето след секцио и удобните пози за кърмене.
👩‍Д-р Лилия Георгиева ще Ви обясни за първите грижи за новороденото.
Миряна Машева, лидер-консултант по кърмене към Ла Лече Лига, ще Ви даде практични идеи за кърмене.

Не пропускайте да вземете и своите подаръци от нашите дългогодишни партньори в „Училище за родители“ – A-Derma Bulgaria и HiPP България.

А специално този път очаквайте и комплект продукти за първа грижа за бебета и деца от Uriage, които ще ни гостуват за първи път.

Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темите – бременни мами, татковци, настоящи майки и бащи, и дори баби и дядовци.
Всичко, което трябва да направите, е да се обадите предварително на 082/887 511 – регистратура на АГ-комплекс, и да се запишете за следващите лекции на „Училище за родители“.

„Училище за родители” е формат за предродилна подготовка, който функционира в Акушеро-гинекологичен комплекс към УМБАЛ КАНЕВ АД вече 5 години. Целта на обучението е да се постигне правилна информираност около темите за раждането, кърменето и отглеждането на дете. Обучението осигурява активно съдействие на раждащата в родилната зала, продължително кърмене и правилен, съобразен с науката за детето подход при отглеждането на новороденото, кърмачето и малкото дете.

Лекциите са БЕЗПЛАТНИ и се провеждат ВСЕКИ ВТОРИ ВТОРНИК на месеца от 13:00 часа в УМБАЛ „КАНЕВ“ – конферентна зала на АГ комплекс. Следете нашия график с датите, темите и лекторите на формата на сайта на болницата – http://umbal.ruse.bg/uchilishte-za-roditeli-v-ag-kompleksa-….

Сподели: