Уъркшоп за младежи под надслов „И ние сме тук!“ ще се проведе в Русе

Искаш ли да разкажеш и да дадеш своя принос за младежката общност в България? Кои са те, за какво мечтаят, каква е ролята им в българското и европейското общество сега и в бъдеще? Чуват ли се гласовете им днес? Грижа ли ги е и за какво? Елате и разговаряйте с нас! И ако искате, започнете промяната, за която мечтаете сега!

„И ние сме тук” е уъоркшоп за младежи и тяхната роля в гражданското общество. Чрез филмови прожекции, дискусии и дейности, вие ще съградите среда за открита дискусия, където ще можете да изразите мнения и идеии за средата, в която живеете. Уъоркшопът ще се проведе в периода между 2 март 2018 до средата на април 2018. Той ще включва два арт- уъоркшопа през уикендите и три следобедни срещи. Часът и датата на събитията ще бъдат съобщени допълнително.
2 март – 4 март 2018: Ще гостува артистът Artúr van Balen от Берлин, който ще води уъоркшоп, който има за цел да стимулира възникването на диалог в обществото чрез артистична изява. (виж http://www.toolsforaction.net/)

Искаш ли да участваш? Кандидатствай тук и сега: https://goo.gl/forms/oWLEfm9hYDd1X6C82

Информационната сесия ще се проведе на 15 февруари 2018 г., от 17:00 ч. в Австрийска библиотека в Русе (площад „Свобода 4“, входът е през Арт кафе на Доходното здание, 2 етаж) Facebook: https://www.facebook.com/events/133770750769814/

Контакти за връзка:
Шарлоте Клайн: charlotte.klein@eliascanetti.org; Изабела Кери: isabellamcarey17@gmail.com
Английският език е препоръчителен, но не се изисква. Уъоркшопът ще се проведе на английски език. Превод на български език ще бъде осигурен.

Проектът се финансира от: МД „Елиас Канети“, Goethe Institut Bulgarien, Fulbright Commission Bulgaria.

Подобни публикации
Сподели:
ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ В РАЗДЕЛ "НОВИНИ"