Факултетът по бизнес и мениджмънт организира фотоконкурс „С една идея напред“

Екипът на Факултет „Бизнес и мениджмънт“, съвместно с Ротари клуб обявяват фотоконкурс на тема „С една идея напред“. В него могат да се включат настоящи и бивши ученици и студенти, учещи или завършили учебни заведения в Русе и региона. Конкурсът ще продължи четири месеца, като организаторите са задали теми за всеки един от тях. Участниците могат да изпратят снимки, запечатали събития от декември, януари, февруари или март, следвайки мотото на конкурса „С една идея напред“. Темите по месеци са:
• Декември 2017 г. – „Добрият белобрад старец“
• Януари 2018 г. – „Нова година – нов късмет“
• Февруари 2018 г. – „Любов и …, … и любов“
• Март 2018 г. – „Преоткриване“.
Участниците могат да изпратят до 5 авторски снимки (минимум 2000 пиксела по дългата страна), непубликувани до този момент, придружени с кратка информация за себе си (три имена, възраст, учебно заведение, клас, e-mail и телефон за връзка). Авторите могат да участват по една, няколко или по всички теми (за всеки месец по отделно) на фотоконкурса. Необходимо е да изпращат снимките си като лично съобщение до Facebook профила на факултет „Бизнес и мениджмънт“. След това одобрените фотоси ще бъдат публикувани в страницата на конкурса, където ще може да се гласува за тях.
За всяка отделна тема снимките ще бъдат класирани в две категории „Оценка на журито“ и „Най-много лайкове“. На финала на конкурса ще участват 8 фотоса (по 4 от двете категории), които се състезават голямата награда от 200 лева, като призът ще отиде при този автор, чиято снимка събере най-много одобрения във Фейсбук.
Организаторите предвиждат да направят изложба с осемте най-добре класирани снимки, която ще бъде показана по време на Иновативното младежко ЕКСПО през месец май следващата година.

Сподели: