фестивал снежни човеци русе 2

Фестивал на веселите снежни човеци се провежда във Военния клуб в град Русе

Фестивал на веселите снежни човеци се провежда в рамките на днешния ден в двора на Военения клуб в Русе. Фестивалът събра мнозина деца от началните класове на СУЕЕ „Св. Константин  – Кирил Философ“ и СУ „Христо Ботев“. С много закачки и звучен смях подрастващите направиха своите снежни човеци. Малко трудна се оказа задачата им точно днес, защото снегът не се подчиняваше така лесно на положеното от тях усилие.

Въпреки всичко, началото на тази идея бе положено успешно. Децата получиха за енергичния си труд си грамоти, а на снежните човеци им бяха дадени съответно имена: Фукльото на двора; Арт снежен човек; Страшилището на двора и Снежната кралица.

фестивал снежни човеци русе 1

Инициативата за фестивала произлиза от екипа на Военния клуб, която е подпомогната от Първа частна занималня, функционираща в близост до клуба. Организатор и водещ  на събитието бе Иглика Пеева, журналист и управител на Младежка артистична школа „Артистисимо“ в град Русе. Тя сподели, че предвижда Фестивалът на веселите снежни човеци да стане традиция за нашия град, за да могат децата пълноценно да се забавляват с падналия сняг. Така всяко от тях ще има възможност да изяви творческия си поглед и талант в близост до природата.

сн. РусеИнфо

Сподели:

Още новини от деня