Финансовите инструменти за малкия и среден бизнес представят на информационна среща в Русе на 19 февруари

Българо-румънска търговско-промишлена палата, съвместно с Европейската банка за възстановяване и развитие, Фонд мениджър на финансови инструменти в България (Фонд на фондовете) и Хюманконсултинг ЕООД организират информационната среща „Финансови инструменти за малкия и среден бизнес“.    

Събитието е подходящо за собственици, управители и друг ръководен персонал на малки и средни компании  с дейност в производствената сфера, селското стопанство и част от услугите. Ще бъдат представени актуални възможности за финансиране чрез механизмите и програмите, управлявани от европейските структурни и инвестиционни фондове. Срещата ще се проведе на 19 февруари, от 13:00 часа в Зала 1 на Областна администрация, гр. Русе.

ПРОГРАМА13:00–13:30         

Посрещане на гостите и регистрация

13:30–14:00   „Искате да получите точната експертиза за Вашия бизнес? Ние знаем как!“ – представяне на програма „Подкрепа за Малкия бизнес“ – Мирослав Стоянов, Европейска банка за възстановяване и развитие

14:00–14:30   „Финансови инструменти 2014-2020 в подкрепа на предприемачество“ – Ангелина Тодорова, Фонд на фондовете

14:30–15:15       „Възможности за европейско финансиране през 2019 г. по програми Развитие на човешките ресурси, Иновации и конкурентоспособност и Развитие на селските райони“ – Галя Менова, Хюманконсултинг ЕООД

15:15 – 16:00      Въпроси и отговори с всички лектори, провеждане на индивидуални срещи   За да потвърдите участие, моля, попълнете онлайн заявката ТУК.   

Моля, имайте предвид, че местата в залата са ограничени и организаторите ще потвърдят направените регистрации по електронна поща.  

Участието за членове на Българо-румънска палата и BNI Приста е БЕЗПЛАТНО. За останалите участници е въведена такса в размер на 24 лв. с ДДС, платима след потвърждение на регистрацията. Плащането се извършва чрез банков превод по сметка  IBAN: BG55BPBI79211040377505, SWIFT: BPBIBGSF, Получател: Българо-румънска търговско-промишлена палата, а организаторите ще издадат фактура.

Сподели:

Още новини от деня