ФК "Дунав" излиза като гост на ФК "Струмска слава" в Радомир

ФК „Дунав“ излиза като гост на ФК „Струмска слава“ в Радомир

Днес от 18:00 часа ФК „Дунав“ излиза като гост на ФК „Струмска слава“ в Радомир в пореден тежък мач от програмата си в последните си срещи във Втора лига. Намираме се в доста добра форма, печелейки 10 точки в последните 4 срещи, при това три от тях срещу отбори в челната част на класирането.

Както е типично за този сезон, и днес „драконите“ ще са далеч от своята оптимална формация. Никола Колев продължава да бъде в двуседмична карантина и няма да бъде наличен и за този двубой. Мирослав Будинов е наказан за натрупани 5 жълти картона. Галин Минков и Луис Пахама имат също проблеми, като медицинският щаб ще прецени днес дали ще могат да вземат участие в мача. Георги Вълчев е получил счупване на костица в мача с Добруджа и също ще бъде аут от сметките на Мартин Ковачев. Към тях добавяме традиционно отсъстващите Йордан Димитров, Олег Димитров и Димитър Тодоров. Последният вече тренира със своите съотборници, но още не е готов да се върне на терена.

⚽При тези обстоятелства, със сигурност ще има много рокади в титулярната XI-ка, като треньорският щаб традиционно ще даде шанс и на някои от юношите, които са част от мъжете и втория отбор.

Отборът на Дунав отпътува още вчера за Радомир, като отседна на лагер преди мача в София.

Ето и групата за мача:

ВРАТАРИ:

1. Даниел Николов

69. Дамян Дамянов

ПОЛЕВИ ФУТБОЛИСТИ

3. Калоян Иванов

4. Георги Иванов

7. Симеон Вешев

8. Станислав Нечипоренко

10. Димитър Законов

11. Денислав Минчев

13. Галин Минков

14. Виктор Игнатов

15. Кристиян Господинов

17. Луис Пахама

19. Никола Тотев

22. Стоян Предев

29. Николай Дичев

45. Джан Хасан

99. Самуел Наков-Фуентес

Сподели: