ФК „Дунав“ - Русе представя отбора и новите екипи тази вечер

ФК „Дунав“ – Русе представя отбора и новите екипи тази вечер

ФК „Дунав“ – Русе представя официално футболистите, на които ще разчита за сезон 2021/ 2022. Това ще се случи преди днешния приятелски мач на „Драконите“ срещу румънския „Прогресул 05“ от Букурещ.

Срещата започва в 18:30 ч. на основното игрище на спортен комплекс „Дунав“. Входът ще бъде откъм зала „Дунав“, където отново специално подготвената фен зона ще даде възможност на всички привърженици на „Драконите“ да се охладят и подкрепят с вода и освежаващи напитки, както и да си закупят някои от най-новите клубни артикули.

Представянето на отбора започва в 18:15 ч. 23-мата футболисти ще бъдат в дългоочаквания нов екип. Той е своеобразен мост между поколенията, защото съчетава всички нюанси на синьото, с които клубът някога е играл, като ги претворява в изцяло нова и модерна интерпетация. Дизайнът е направен специално за „Дунав“ от немската фирма „Uhlsport” по поръчка и идейна концепция на футболния клуб. Визията символизира идеята за стъпване върху изграденото през десетките години история на клуба и нейното продължаване и надграждане.

Резервният дунавски екип за 2021/2022 ще бъде изцяло в бяло.

Сподели: