ФК „Дунав“ с ново стратегическо партньорство

ФК „Дунав“ с ново стратегическо партньорство

Футболен клуб „Дунав“ Русе и „VDB Metal“ имат честта да анонсират, че двете страни постигнаха договорка за началото стратегическо партньорство, в рамките на което ще популяризират дейността си.

Собствениците на „VDB Metal“ са с 20-годишен опит в производството на едро и дребно габаритни метални изделия. Компанията е производител и на атрактивната иновативна серия камини „Мартина“, които покриват най-високите стандарти за екология и качество, в чиято изработка са вложени най-висок клас материали с произход от Великобритания, Дания, Белгия и Германия.

„Дунав разпознава себе си не просто като футболен клуб, а като обществена институция. Радваме се, че постигнахме това сътрудничество, защото с младите предприемачи от „VDB METAL“ говорим на един език и имаме поразително сходство в начина на мислене. Екипът на компанията е съставен от хора с безспорен опит и авторитет в бизнес средите на града, залагащи на коректност в отношенията и безкомпромисно качество на работа. В това отношение видяхме много общи точки и пример за това как искаме да видим развитието на ФК „Дунав“. Вярваме, че двете страни могат да спечелят много от това сътрудничество. Нашата цел е да изградим активна общност около клуба, да популяризираме русенски брандове и продукти, да възпитаваме хората в обич към всичко, което носи марката Русе и да вдъхновяваме все повече млади хора да избират да остават в нашия град, за да реализират житейските си проекти“, заявиха от русенския клуб.

Управителите на „VDB METAL“ Владислав и Деница Барбукови коментира, че с радост се включва в каузата „Дунав“, която има всички предпоставки да се превърне в нещо уникално за България.

„Дунав е много повече от футболен клуб и съчетава в себе си страстта на цял един град. Дълг на всички ни е да се обединим около клуба и да помогнем според възможностите си. Нашата компания се стреми към най-високо качество и перфекционизъм и именно това припознахме в младежката енергия, която излъчва новият „Дунав“. Вярвам, че заедно ще вървим напред и ще изградим нещо уникално за България. На линия сме и ще помагаме с всичко, с което можем, за да привлечем заедно още хора към каузата“, споделиха Владислав и Деница Барбукови.  

Сподели: