ФК „Локомотив“ – Русе: Измина една трудна година за нас

/снимка – ФК „Локомотив“ – Русе/

Измина една трудна година за нас, ФК Локомотив Русе, но в същото време ни направи и по силни и по целеустремени. Всички в клуба очаквахме труден сезон, сезон, в който бяхме новаци и може би с най-младия състав ,но знаейки трудността и важността всички подходихме максимално концентрирани и мотивирани. Има още много какво да покажем от способностите си, младостта и неопитността на нашите футболисти с всеки изминал ден, седмица и месец ще покаже точно това, в което вярваме , а именно в младите ни състезатели и треньорски състав, споделят от клуба.

Вярваме, че заедно сме тръгнали по правилния път и ще се справим. През последните месеци Локомотив разбра, че не е забравен, че има добри приятели, спонсори и фенове. Благодарим на всички тях, благодарим им за търпението, което имат и вярата им. Благодарение на тях ние вярваме, че ще успеем.

Тук е мястото и момента в, който е редно да благодаря на нашите състезатели, че се държаха мъжки във всеки един мач, държаха се като истински професионалисти, без значение на обстоятелствата и ситуациите, в които изпадаха и едно е сигурно – те ще стават все по – можещи и все по – силни. Благодарни сме и на нашия домакин Дянко, който се грижеше за всички нас през целия период безпрекословно.

Благодаря на ръководството и всички треньори и техните състезатели за всеотдайността им и желанието им да показват силата и сплотеността на нашия клуб. Няма как да не спомена и нашия президент ,който направи така, че да можем да участваме в първенствата с всички отбори, които имаме. Господин Младенов е президент, който всеки би искал да има и ние сме щастливи, че именно той е локомотивец. Благодарни сме и на нашите спонсори Булмаркет и Унипак Мегахим, Оргахим и всички останали които помогнаха финансово, всички доброволци, които помогнаха много. Благодаря на нашия адвокат Тихомир Младенов Трифонов и нотариус Стефан Варамезов и на Спортал, че не ни забравят и винаги намират място за нас.

На всички вас по – горе споменатите и на вашите семейства ви желая много здраве и успех през новата спортно календарна година, пожелават от клуба.

Сподели: