Фондация "Еврика": Русенец е най - добрият млад мениджър

Фондация „Еврика“: Русенец е най – добрият млад мениджър

Време за прочитане: < 1 мин.

На 29 януари в сградата на НДК в София се проведе тържествената церемония по награждаване на лауреатите на наградите на Фондация „Еврика” за 2018 г. за постижения в науката и за най-добър млад мениджър, изобретател и фермер. Наградите се връчват за двадесет и девети пореден път за млад мениджър, двадесет и осми за млад фермер и млад изобретател и двадесет и трети за постижения в науката.

момчил кюркчиев leanplum
Момчил Кюркчиев, CEO Leanplum

Те се присъждат на млади хора за техните значими постижения в науката, за изобретения с голяма обществена значимост, за постижения в управлението на стопански организации, както и за най-високи резултати в развитието на селскостопански дейности. Наградите са ежегодни и чрез тях се цели стимулиране на най-добрите постижения в съответната област и широко популяризиране сред обществеността на най-талантливите и способни млади хора, на тяхната дейност и успехи, за налагане на техния пример сред младото поколение. Ограничителното условие е кандидатите за наградите „ЕВРИКА” да не бъдат по-възрастни от 35 години. Кандидатите за носители на наградите са излъчени от обществени и стопански организации, научни звена и университети, от неправителствени организации и медии, а окончателният избор се извършва от специализирани комисии във всяка област.

Наградата ЕВРИКА за 2018 г. за млад мениджър получи Момчил Кюркчиев – главен изпълнителен директор и съосновател на бързо развиващата се мобилна маркетингова компания LEANPLUM.

Гости на тържеството бяха Илияна Йотова – Вицепрезидент на Република България,  Васил Велев – председател на Асоциацията на индустриалния капитал в България, проф. Георги Михов – Ректор на ТУ – София, чл. кор. дфн Костадин Ганев – зам. председател на БАН, проф. Диана Петкова – председател на СУБ. Церемонията бе открита от Боряна Кадмонова – изпълнителен директор на Фондация „Еврика“, която по традиция представи основните постижения на фондацията през отминалата 2018 година.

Сподели:

Още новини от деня