Фотографска изложба на Мирела Партинова - Бебетата на Русе или "Шепи бъдеще"

Фотографска изложба на Мирела Партинова – Бебетата на Русе или „Шепи бъдеще“ ще бъде открита на 10 май

Фотографска изложба на Мирела Партинова – Бебетата на Русе или „Шепи бъдеще“ ще бъде открита на площад „Свобода“ на 10 май в 18.30 часа.

Водещ ще бъде актрисата от Държавен куклен театър Русе Деница Дончева, а гости – триото на младите музиканти Вероника Илиева-пиано, Преслав Ламбев-цигулка, Мариан Петков-цигулка и Студио за съвременни танци Фрийдъм. Събитието ще е факт с подкрепата на Община РУСЕ, ОП Русе Арт, ССТ Фрийдъм, сдружение Полифония и Държавен куклен театър – Русе.

Новият живот ме изпълва с възторг. С голямо удоволствие и трепет запечатвам първите дни на бебето и онези неуловими с просто око подробности, които подправят живота ни и го правят сладък и интригуващ:
Мъхът по раменете на бебето.
Врътлячето на челото.
Извитата в усмивка устничка, ама само отдясно.
Почти незабележимата трапчинка.
Уханието! Да, на снимките ще усетите дори аромата на бебето! На изложбата ще покажа някои от любимите си снимки на бебета. Ще ви потопя в един нежен и омаен свят, на който ще може да се наслаждавате до края на месец май. Изложбените пана ще са разположени на централния площад в Русе, срещу съда. Откриването ще бъде един малък празник с танци, музика и бебешки усмивки!

Ще се радвам да ви видя, да поговоря с вас, да се снимам с порасналите бебчета, които съм снимала като новородени. И заедно да се порадваме на най-значимия дар – новия живот, споделя г-жа Партинова, която през последните години се специализира във фотография на новородени бебета, на бременни и обича да прави артистични портрети.

Сподели: