Футболен клуб „Дунав“ ще си партнира с ФК „Левски-2000“ Русе

Футболен клуб „Дунав“ инициира партньорство с ФК „Левски-2000“ с председател на Управителния съвет на сдружението г-н Цоню Кюранов. Целта на съвместната работа на двата клуба, ще е по-всеобхватно развитие на детско-юношеския футбол в Русе. С най-малките русенчета, които тепърва тръгват по стъпките на големия футбол, ще работят по съвместна методика треньори с опит. Талантливите деца от школата на ФК „Левски“ ще имат възможността да преминат в школата на ФК „Дунав“, където ще бъдат обучавани от лицензирани специалисти.

Първата крачка на новото партньорство вече е направена. Тя включва треньори от ФК „Левски 2000“ да работят с малките „дракончета“ в СУ „Васил Левски“. Това стана възможно, благодарение и на съдействието на директора на училището г-н Галин Ганчев. По този начин стотици деца ще могат да тренират любимия си спорт в най-голямото русенско училище.

Всички деца, които обичат футбола, са добре дошли в детска футболна школа „Драконче“, а повече за заниманията техните родители могат да научат от Емил Иванов, на тел. 0898 457 007.

Сподели:

Още новини от деня