Футболен турнир се проведе в Долна Студена

Футболен турнир се проведе в Долна Студена

Кметството на село Долна Студена стана любезен домакин на традиционния футболен турнир на малки врати, посветен на Деня на детето. В празника се включиха представителни отбори от четирите учебни заведения на територията на общината.

В продължение на няколко часа се вихриха спортни страсти и емоции. И участници, и публика дадоха воля на преживяванията си не само от точните попадения, но и от пропуснатите възможности.

Във финалната среща отборът на Новград се наложи с убедителното 8:1 над Долна Студена. На трето място  се класираха учениците от отбора на ОУ „Христо Ботев“ в Ценово. На четвърта позиция останаха състезателите от Караманово.

Призът за най-добър играч беше присъден на Николай Миленов от Ценово. Възпитаникът на Долна Студена Йордан Бориславов беше отличен като най-добър вратар. Мертач Бейнуров от Новград единодушно обра овациите като най-перспективен играч.

„Спортът не само ви противопоставя, той ви обединява. Нека да растете радостни и щастливи, а в живота да сте като добри приятели като изградите един успешен и печеливш отбор“, не скри вълнението при закриването на турнира кметът на Долна Студена Николай Стойчев.

Наградите бяха връчени от Данчо Монков – специалист „Спортни дейности“ в общинската администрация. Победителите получиха купи, медали и футболни топки.  Празникът беше организиран и със съдействието на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Сподели:

Още новини от деня