куси хляб хлебарница

Хлябът с квас на Хлебарница „Куси“, едни от най-предпочитаните от русенци днес

Разнообразието в Хлебарница „Куси“ е едно предизвикателство на русенския хлебен пазар. Екипът на пекарната работи с лицензирани фирми-доставчици на необходимите продукти и разнообразни видове брашно. Произвежданият хляб е от различни по съдържание вложени брашна. В тях, вместо мая, се влага традиционният от бабите ни квас, който ги прави здравословни и предпочитани от русенци. Хлябът с квас ухае прекрасно!

Един от новите видове е хляб тук е този със хуск. Хускът е люспата на индийския бял живовляк. Билката влияе добре на сърце, черен дроб, както и на целия стомашен тракт. Така приготвено печивото е много вкусно и питателно.

гризини

В производството се въвеждат постоянно нови крайни продукти. Сред тях са гризините. Тук те се правят с различни вкусове, в които е вложено типово брашно и биват различни видови – натурални с топено сирене и червен пипер; с куркума и нигела /черен кимион/; чубрица и царевично брашно; типово брашно с билки и пр.

Преди да се пуснат в продажба, новите печива се подлагат от екипа на  предварителен тест. Провежда се наблюдение как ще се държат тези изделия и какво е тяхното положително влияние върху консумиращият ги потребител.

В пекарната се предлагат и печива с ниско съдържание на глутен. Това са 100 % ръжен квасен хляб, ечемичен квасен хляб и оризово ечемичен квасен хляб.

В близко време се очаква екипът под ръководството на собственика  г-жа Маруся Ангелова да разшири асортимента на сладките изделия, както и да въведе нови видове хляб. Това ще стане възможно благодарение на добрият мениджмънт.

В пекарната предстои да получат поръчаните вече билки от Триград и натурално ягодово сладко, които ще вложат в производството си.

Работещите тук са млади и ентусиазирани. Положителните им емоции достигат чрез хляба до многобройните клиенти, а те им отвръщат със същата обич  и уважение към насъщния.

Мениджърите на Хлебарница „Куси“ държат на качеството на произведените от тях изделия, затова русенци ги търсят и купуват, за да не забравят вкуса на истинския хляб!

Повече за нас можете да научите тук.

Сподели:

Още новини от деня