Цветан Цветанов благодари на русенския стоматолог Ченко Сотиров при представянето на ИК на ПП "Републиканци за България"

Цветан Цветанов благодари на русенския стоматолог Ченко Сотиров при представянето на ИК на ПП „Републиканци за България“

Време за прочитане: < 1 мин.

„Републиканци за България може да обедини истинските евроатлантици“, заяви бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на официалното представяне на Инициативния комитет на ПП „Републиканци за България“ пред НДК.

Това е проект, в който искаме да бъде всичко прозрачно и това, което е липсвало в българската политика, изтъкна г-н Цветанов. Това е проект, който трябва да отстоява евроатлантическите ценности и многообразието, което има в България, да бъдем заедно и да няма противопоставяне в политиката, добави той.

В партията влизат световният европейски шампион по щанги Благой Благоев, Горан Благоев, Джема Грозданова, д-р Румен Динев, криминалният психолог Тодор Тодоров, Христо Казанджиев, експерт по енергетика, проф. Румен Кънчев, Георги Пандуров, Боян Иванов, Георги Стефанов и други.

Цветан Цветанов лично благодари от трибуната на присъстващия в залата русенския стоматолог Ченко Сотиров.

Когато говорим за учредителна декларация и инициативен комитет, това нямало как да бъде постигнато с неуспели хора, посочи г-н Цветанов и отбеляза, че доста известни русенци търсят помощта на д-р Сотиров.

„Най-важното е да има отбор, идеи и когато формулираме правилните послания, да знаем, че това е решението, което е достатъчно добре аргументирано, защото отборът не е един човек, а отборът сме всички ние“, отбеляза в словото си Цветан Цветанов.

Въпреки днешната криза, противопоставяне и липсата на реален политически дебат, повече от всякога страната ни се нуждае да бъде защитен единственият възможен път за развитие – евроатлантическият, подчерта Цветан Цветанов.

Сподели:

Още новини от деня