Част от бул. „Липник“ се затваря за уикенда за асфалтиране

Община Русе информира водачите на МПС, че от 28.5. до 29.5. включително се затваря за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Братислава“ (кръстовище МОЛ-Русе), във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“.

Движението на МПС следва да се осъществява по обходни маршрут, както следва:

1.       При движение от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ с бул. „Липник“ в посока КАТ, по ул. „Никола Петков“, ул. „Потсдам“ и по ул. „Иван Ведър“ към бул. „Липник“, както и по ул. „Котовск“, ул. „Рига“, ул. „Яна войвода“ и по ул. „Райна княгиня“ към бул. „Липник“;

2.       В обратна посока от посока КАТ към кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „Иван Ведър“, ул. „Потсдам“ и по ул. „Никола Петков“ към бул. „Липник“;

3.       Градските автобусни и тролейбусни линии с №№2, 12, 13, 15, 16, 18, 21 и 33, както и междуселищните линии, от кръстовището на „Олимп“ ще се движат в посока КАТ по ул. „Никола Петков“, ул. „Потсдам“ и по ул. „Иван Ведър“ към бул. „Липник“ и обратно по същия маршрут.

Приканват се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

Сподели: