Членове и симпатизанти на ГЕРБ в Русенска област празнуваха днес

Членове и симпатизанти на ГЕРБ в Русенска област празнуваха днес

Членове и симпатизанти на ГЕРБ от Област Русе взеха участие днес в ежегодния есенен спортен празник, организиран от областното ръководство на партията, който се проведе в кв. “Образцов чифлик”.

Народният представител, областен координатор на ПП ГЕРБ – Русе и член на Изпълнителната комисия Пламен Нунев приветства всички присъстващи като пожела днешният ден да е изпълнен с много настроение, забавление и висок спортен дух. Той благодари на гостите, които уважиха събитието – министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, административният секретар на партията Цветомир Паунов, кметът на Стара Загора и член на ИК на ПП ГЕРБ Живко Тодоров, както и областният координатор на ПП ГЕРБ Силистра и член на Изпълнителната комисия Тодор Тодоров. Присъстваха още народните представители Светлана Ангелова и Андриан Райков, кметове на общини и кметства, общински съветници и др.

Отборите, заявили предварително участие от различни общини и клубове към ПП ГЕРБ мериха сили във футболни срещи, в игри на народна топка и теглене на въже.

Най-добре представителите се получиха купи, медали и предметни награди. Водещ на есенния спортен празник беше Влади Въргала, който донесе много усмивки и настроение сред всички участници.

Сподели:

Още новини от деня