Кметът на Бъзън Василена Борисова - Цанкова: Да сме Здрави, да сме по-Добри, да сме Задружни и Единни!

Кметът на Бъзън Василена Борисова – Цанкова: Да сме Здрави, да сме по-Добри, да сме Задружни и Единни!

Уважаеми жители на село Бъзън,

Когато изпращаме година правим равносметка на отминалите дни, за да посрещнем новата година с надежда и очакване за по- щастливи мигове и сбъднати мечти. За всички нас 2020 г. се оказа година на уроци и изпитания. Върнахме се към обикновените неща, припомнихме си , че можем и с малко стига да сме здрави. Преоткрихме уюта на дома.

За с. Бъзън годината не беше лека, коварната болест завладяла света ни отне много и скъпи хора, отдалечени един от друг. Нямахме възможност да реализираме проекти и програми, концерти и тържества, пътешествия и сбирки…, но и в най-трудната ситуация трябва да намираме доброто. Родиха се бебета, за да ни напомнят, че живота продължава, върнаха се семейства и младежи от чужбина за да преоткрият сигурността и уюта на родния дом, увеличиха се жителите на селото с 250 човека, защото двора, природата и чистия въздух се оказаха най-верния приятел в дни на изолация.

В навечерието на новата 2021 г. като кмет на село Бъзън искам да пожелая на всички нас да сме Здрави, да сме по-Добри, да сме Задружни и Единни, да съхраним красотата и чистотата на общият ни дом, да сме по -често заедно на мегдана, да имаме повече поводи за усмивки и по-малко тъга.

Ще призова всички вас тази година да си останем в къщи с най близките ни приятели и роднини, на малки компании в топлината на дома. Няма да сме заедно на хорото, да звъннат чаши и да се прегърнем, но ако всички излезем на двора и високо отброим секундите преди полунощ и си пожелаем Щастлива Нова година мигът ще бъде споделен и вълшебството на всички усмивки ще доведе късмета и добруването в с. Бъзън.

Весело посрещане на новата 2021г. и Наздраве в полунощ!

Сподели: