1 тежко ранен с опасност за живота, а двама са леко пострадали при ПТП тази нощ в Русе

1 тежко ранен с опасност за живота, а двама са леко пострадали при ПТП тази нощ в Русе

Произшествието е възникнало около 01:30 часа, след като лек автомобил марка „Фиат“, модел „Стило“ с русенска регистрация, управляван от 21- годишен, при движение по ул. „Дебър“ в посока бул. „Липник“, не спира на пътен знак „Б2“, не пропуска движещия се по пътя с предимство /по булеварда в посока центъра/ автомобил „Фолксваген – Голф“ с русенска регистрация, с 20-годишен водач, при което двете МПС се сблъскват. След удара между тях, фиатът удря лек автомобил с марка „Мерцедес“ с варненска регистрация, управляван от жена на 23 г, движещ се по бул. „Липник“ в посока КАТ. При инцидента са пострадали трима – един тежко ранен с опасност за живота и двама леко ранени.

Най-тежко пострадал е водачът на фиата, който е настанен в интензивното отделение на болница „Канев“ с опасност за живота, а водачът на голфа и пътник са с леки наранявания.

На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство, по описа на ОДМВР Русе, в хода на което ще бъдат изяснени причините за ПТП.

Сподели: