пилони арена русе

10 пилона ще бъдат вдигнати пред зала „Арена Монбат“ по повод световното по волейбол идния месец

Време за прочитане: < 1 мин.

Олимпийският шампион Бразилия, европейският шампион от 2015 и победител в Световната лига – отборът на Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет ще играят своите срещи в Русе по време на Световното първенство по волейбол, което през 2018 година се провежда в България и Италия. Русе е един от градовете домакини от 12 до 18 септември.

10 пилона ще бъдат монтирани пред зала „Арена Монбат“, на които ще се веят знамената на участниците в надпреварата. В момента тече изливането на основите им. Русе е залят с реклами за събитието, което ще привлече интереса на над 1 милион телевизионни зрители на мач само за срещите в България. По спирки, на транспаранти и със знамена има информация за провеждането на срещите в Русе. Очаква се до началото на септември да бъде готов рекламният обемен надпис „Русе“ в Градската градина. Ще бъде подготвена и богата съпътстваща програма.

Очакват се над 150 000 души да проследят мачовете на живо само в България. Телевизионната картина ще бъде разпространена в над 80 държави по света. Рекламното време по време на всички срещи е над 500 часа в целия свят и ще има специално отредено място с името на града-домакин, в който се играе съответния мач.

Сподели:

Още новини от деня