11 са кандидатите за кмет на Община Русе

11 са кандидатите за кметове на Община Русе: Мариян Димитров от ПП ПОДЕМ, Венцислав Ангелов от Българско национално обединение, Деян Тачев коалиция „Алтернативата на гражданите“, Диана Иванова от ПП ГЕРБ, Петър Иванов от „Възраждане“, Дауд Ибрям от ДПС, Деана Тонева от „Демократична България – Обединение“(ДА България, ДСБ, Зелено движение), Елеонора Николова от Местна коалиция Съюз на демократичните сили /СДС, ДБГ, ССД, БНД и „Движение 21“/, Стелиян Стефанов от Местна коалиция МИР, Пенчо Милков от „БСП за България“ /АБВ, Движение за радикална промяна „Българската пролет“, ПД „Социалдемократи“/ и Галин Григоров от „ВМРО –БНД (НФСБ)“.

Кандидатите за кметове в Община Борово са: Валентин Великов от ПП ГЕРБ, Кязим Кязимов от ДПС, Нела Цветкова от „БСП за България“ и Емил Илиев от „Демократична България – Обединение“ (ДА България, ДСБ, Зелено движение).

В Община Ветово кандидат-кметовете са: Пламен Пенчев от Коалиция „Ние, Гражданите“, Петко Ахмаков от ПП ГЕРБ, Исмаил Селим от ПП МИР, Ремзи Карапанли от ПП ДОСТ, Мехмед Мехмед от ДПС и Ивайло Кадишев от Движение ЗАЕДНО за промяна.

В кметската надпревара в Общината влизат: Николай Христов от Движение 21, Байчо Георгиев от ПП ВМРО- БНД, Божидар Борисов от ПП ГЕРБ, Кремена Любенова от ЗС „Ал. Стамболийски“, Мехмед Мехмедов от ДПС, Ивайло Иванов от „БСП за България“, Драгомир Драганов от ПП СДС и Начо Начев от „Демократична България – Обединение(ДА България, ДСБ, Зелено движение).

Кандидат-кметовете в Община Иваново са Георги Миланов от ПП ГЕРБ, Мустафа Алитов от ДПС и Николай Найденов от „БСП за България“.

В Сливо поле кандидат-кметовете са трима. В надпреварата влизат Валентин Атанасов от ПП ГЕРБ, Емел Мехмед от ДПС и Георги Големански от „БСП за България“.

В Община Ценово на избори за кмет на Общината ще се явят: Емил Божков от НФСБ, Петър Петров от ПП ГЕРБ, Галина Георгиева от ПП МИР и Росен Миланов от „БСП за България“.

Сподели: