Светлана Ангелова се включи в подготовката за Коледа в дневния център за стари хора на фондация „Трета възраст“

Светлана Ангелова се включи в подготовката за Коледа в дневния център за стари хора на фондация „Трета възраст“

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова се включи в подготовката за Коледа в дневния център за стари хора на фондация „Трета възраст“. Десетки дами с посребрени коси посрещнаха радушно депутата на ул. Йосиф Цанков“, която бе придружавана от представители на общинското ръководство на Жени ГЕРБ – Русе.

Депутатът показа уменията си в приготвянето на ястия за коледната трапеза и сподели с присъстващите мисли относно традициите за празника.

Г-жа Ангелова разговаря с възрастните хора по редица теми, свързани с ежедневието им. Тя отбеляза значителната роля на Ценка Димитрова – управител на центъра, за да се създадат чудесни условия за отдих и творчество, както и съвместно честване на празници и рожденни дни. Подчертана бе и ролята на Община Русе за подобряване благосъстоянието на хората от третата възраст посредством предоставянето на нови социални услуги по проекти с европейско финансиране. Народният представител се спря на някои аспекти от новия бюджет на България за следващата година, които предвиждат допълнителни средства за лицата в неравностойно положение и старите хора.

В края на събитието Светлана Ангелова пожела на всички светли празници, здраве, лично щастие и благополучна Нова 2019година.

Сподели: